Ebru2403 9 haftalik hamileyim kahverengi lekelenme var doktorum içerde kanama yok dedi protestan 200 lük.verdi böyle olup protestan kullanıp lekelemedi duran düzene Giren varmi
Liliz Ebru2403 canım benımde aynı sekılde kahverengı lekelenmelerım vardı progestan kullanıyordum gunde dort defa hemde. cok sukur gectı Yaklasık bir bucuk ay kadar sanırım surmustu doktorum bol bol yatıp dınlenmemı agır hıc bır ıs yapmamamı soylemıstı Allahın ıznıylede yarın bebegıme kavusucam hayırlı sekılde ınsallah
Nino Ebru2403 evt cnm bnm de 8. Haftamda olmuştu 200 lük progestan yatmadan önce kullandm.2 0 gün faln kullandm snra kndi kafama göre bıraktım .snra kndimi yorduğum bir gün tekrar leke oldu doktor kızdı yatıp dinlnicksn ayakta duröcksn dedi.ama adet dönemlerinde olabiliyormuş üstüne görme dedikleri şeydir belki de
Sltnn Aynı şekilde benimde olmuştu doktor içeride kanama yok demisti. Bende progestan kullandım ve ertesi gün geçmişti lekelenme
papatya35 Bendede çok Az kahverengi leke olmuştu progestan vermişti doktorum 10haftalıkken şuan 10+5 im bu gün 3 kez otobüse bindim biraz sarstı sanırım ve pembe leke gördüm böyle leke yaşayan var mi acaba yorulmaktan olabilir mi ?