busrasevim Kızlar bugün ki randevumuz da %90 %95 kız dedi doktor arada çıkıntı yok dedi böyle olup sonradan erkek denen oldu mu haftaya Perşembe detaylı var en son o zaman inanacak gibiyim 19.haftayız bu arada
gamzetarr busrasevim Canım 23. Haftamdayım dün detaylıya girdim doktorum kız dedi. Bugün farklı bi hastaneye daha gidiyorum oraya gittim muayne için ve ilaç yazdıracaktım doktor gel bi bakalım dedi ve erkek bu dedi. İnan benim inanıcak gücümde kalmadı umarım sen net bi sonuç alırsın Rabbim gönlünde ne varsa onu nasip etsin🙏🏻
Mervetekmn busrasevim valla ben 3gün önce gittim 19+2 de baktı çıkıntı var gibi kordonda olabılır dedi yine net bişe demedı 3hafta sonra bakıcak işte bakalım artık
busrasevim gamzetarr ya gerçekten bende öyle önce erkek dedi sonra kız derken emin konuşmuyorum diyo o yüzden inanmıyoruz hala amin hepimizin inşallah canım 🙏🏻
gamzetarr Esrae2 İnan bende anlamıyorum canım halbüki ekrana hafif bi baktım ben bacaklar açıktı. Yani eğer erkekse detaylıda o pipi nereye kayboldu. Kızsa da doktorun gördüğü pipi nerden geliyor anlamadım😁