nil_-32 Yarın randevum var ve ilk randevu bu haftada olup doktora giden var mı kalp atışı veya bebeği görebilirmiyiz ❤️
Busbus58 nil_-32 keseyi görürsün ama bebek ve kalp atışını duymayabilirsin canım tam 7 de git istersen
Deletedmom355 nil_-32 vajinal muayene de kalp atışı duyabiliyorsun 6 haftalıkken en azından ben öyle duydum :) ama 6 haftalıkken normal muayenede nokta gibi bişey vardı kalp atışı yoktu :) 7. Haftadan sonra hepsini rahat görüp duyabiliyorsun hayırlısıyla :))
Umutluuu nil_-32 ben 6+2 de bebeği ve kalp atışını görmüştüm ama 8.-9.haftaya kadar duymayanlar var. O yüzden duymazsan hiç panik yapma canım.
nil_-32 Bbcerus yani düşük riskim yok şuan ama hep öyle alttan pek baktrma deniyor ya o yüzden ön yargı var bende
Sirinimm nil_-32 kayınvalidem alttan baktırma derdi önemsezdim cahilce diye ama alttan baktıklarında kahverengi lekelenmem olmuştu yanlış bilgide olsa bence baktırma ne olur ne olmaz
Bbcerus Sirinimm benim tüp bebek olduğu için sürekli takipteyiz hep alttan bakılıyor kanamam oldu ama muayeneden cok sonra oldu kanama alanı oluşmuş rahmimde o söküldü
Sirinimm Bbcerus canım biliyorum bi sakıncası yok ama sürekli etraftan baktırma baktırma diyen birileri olduğu için insanın içinde şüphe kalıyor ben o bebeğimi kaybettim zaten şimdi yine hamileyim insan tedirgin oluyor açıkcası
pitircik2021 6+4 te bebeği görsem diye gitmiştim ama kalp atışı da görülmüştü. İlla göreceksin diye şartlandırma kendini bir hafta sonra kesin duyarsın inşallah.
Bbcerus Sirinimm evet canım haklısın doktorsun nasıl uygun görüyorsa öyle yaptır bir şey olmaz Allah’ın izniyle
nil_-32 Doktordan çıktım kızlar tekrar kan testi istedi çünkü göremedi normal gebelik mi değil mi anlayalım dedi sonuçların çıkmasını bekliyoruz