Anne18 Henüz 1.5 aylık hamileyim doğumdan cok korkuyorum 😞😞 Ben nasıl doğuracağım hiç aklım almıyor 😞😞
Tugceasl Anne18 vajinusmusum var jinekolojik muayne dahi olamıyorum ama içimde hiç böyle bi korku yok 7+3 bol bol dua allah yardım edecek zamanı geldiğinde 🙏
Deletedmom314 Anne18 ben daha bekarken korkudan nefes alamıyordum şimdi evlendim hamileyim nasıl olacak bilmiyorum😔
Rabia-03 Anne18 böyle düşünmeyin dua edin bol bol hamileliğimin başındam beri korkmadım saglıklı sıhhatli olsun daa kucagıma alım dıyorum hep rabbim nice isteyenlere versin 🤲❤️
Naren1 Anne18 insallah canım emin ol çok korkuyorum 28. Haftalığım günler yaklaştıkça Rabbime dua ediyorum
Skran Anne18 daha çok zaman var onunuzde bunları düşünüp hamıleliğinizi zehır etmeyın kendınıze suan sadece hamılelıgınızın tadını çıkarın allah büyüktür korkmayın allah yardım edıyor hem olumlu seyler dusunun🙏🏻
Arel62 Anne18 28 haftalık hamileyim erken doğum riski olabilir olabilir dedi doktor hatta ciğer geliştirici iğne yapacam bir hafta sonra. Ama çok korkuyorum heran gelebilir o sancıya nasıl dayanacam diye sezeryan istiyorum diye 34. Haftaya kadar yatmam gerekiyormuş doktorumuda ikna edemedim sezeryan için 34de gel bakarz dedi 😢
Anne18 Arel62 aslında sezeryan daha basit hiç anlamıyorsun dıyorlae rabbim şifalar versin inşallah kuzum benim
Sertap2903 Doğum yapalı 6 gün oldu, dayanılmayacak bi sancı değil korkmanıza hiç gerek yok sancı geliyo en fazla 30 sn sürüyo ona da bebeğiniz için katlanmak zorundasınız yani 🤷🏻♀️
Tugceasl Anne18 ben eşimle evlendiğimde 3 ay birlikte olamamıstım artık doğum korkumu sen düşün terapilerle bi şekilde allah yardım etti ve oldu hiç hamile kalabilceğim aklımın ucunda dahi yoktu çünkü eşimin bana dokunmasıyla ağlama krizine girmem bir oluyprdu ki kaldı ki jinekolog kadın doğum beni muayne etmeye kalksın hastaneyi yıkıyordum bayılıyordum sonra bebeğimi öğrendim içim rahat allaha bıraktım herşeyi