Sbl91nht Arkadaşlar sizce sağlıklı olan nedir 1 ay dinlensem öylemi teansfer olsam hem doktorum rahimde sıvı görüyorum dedi tutunmayak için riskli sanırım 1 ay dondurup beklesem mi bilgisi olan arkadaşlar yardım 🙏
Busraege51 Sbl91nht canım ben tüp bebekle hamile kaldım dondurulmuş embriyo benim bir ay dinlendirdi doktorum rahmimi Cuma günü doğumum var
Dorothy Sbl91nht doktorunun tavsiyesini dinlemeni oneririm. Dondurulmusta basari orani daha yuksek. Kac embriyon var?
Yakamoz__gul Sbl91nht eğer embriyolog iyiyse dondurulmuş embriyo daha iyi oluyor diye okumuştum ben. Bizim donduruldu 1 ay sonra transfer edildi tuttu. Bence riske atma o sıvıyla hamile kalınca daha da artıyormus sıvı. Baya bı tedavi gerekebilir
Sbl91nht Dorothy canım benim henüz toplanmadı iğnelere devam ediyorum rahimde sıvı oldugunu gördü ve 1 ay dondurup bekleyebilirz dedi doktorum bende bekleme tarafındayım dondurulmus emriyo daha saglıklı demişler hep arkadaslar yarın randevum var özellikle istemeyi düşünüyorum dondurup beklemeyi
Deletedmom355 Ben taze embriyo transfer oldum şükürler olsun ilkinde tuttu ama doktorum dondurulunca daha kaliteli oluyor ve tutma ihtimali daha yüksek oluyor demişti. :) ikisi içinde bi çekinceniz olmasın :)
Sbl91nht Deletedmom355 neden beklemediniz canım doktorun belirtmiş dondurulmusun daha saglıklı oldugunu merak ettim taze transfer neden yaptın
Deletedmom355 Sbl91nht bnm pandemiden dolayı raporumun tarihi geçmişti o yüzden yapalım dedi doktorum. Ben ne derse onu kabul ettim :)
Sbl91nht Yakamoz__gul çok haklısın canım şimdi eşimlede konustuk ve beklemeyi isticez doktorumdan tedavim memorialde yapılıyor yani işinde iyi bir hastane labaratuvarı iyi tavsiye üzerine gittim. Sana bir sorum olacak canım yumurtaların boyu ne kadara ulaşınca toplama işlemi oluyor
Yakamoz__gul Sbl91nht canım tam emin değilim ama son ölçümlerde 17-18 mm civarıydı bir taraf diğeri 12-13mm ydi. Diğerleri de büyüsün diye bikac gün çatlamaya beklettiler onlarda olgunlaştı. Herhalde sınırı 18 gibi bir şeydir diye düşünüyorum
Deletedmom355 Sbl91nht yanlış hatırlamıyorsam 19-18-9-9-16 vs … gibi devam ediyordu bnm 10 tane toplanmıştı 9 u kaliteli 1 tanesi düşük kalitedeydi
Acrzynqp Dondurulmuş embrıyoda başarı oranı daha yüksek diye duydum doktorlardan.benımds öyle yapıldı sanırım genelde öyle yapıyolar
Baharozge Sbl91nht ben 2 ay bekledim dondurulmuş transfer oldu ilk denememizdi tuttu çok şükür dondurulmuş transferin tutma ihtimali daha yüksek oyüzden doktorunuz ne diyorsa öyle olsun darısı size olsun inşallah 🤲🤗
Dk384238 Sbl91nht bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şükür şuan 15 haftalığız rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Sbl91nht Dk384238 amin canım teşekkür ederim. Canım dondurma işlemi ayrı bir ücretmi oluyor yoksa dahilmi konusulan fiyata
Misssimsek Sbl91nht eğer kendi istegimle dondurulursa ücreti oluyor ama sağlık sorunu nedeniyle dondurulursa ücreti olmuyor. Ben hacettepe de yaptırmıştım öyleydi en son.
Dk384238 Sbl91nht benim gittiğim hastanede dahildi ama benim başka bir tanıdığım başka hastanede dondurma için ayrı çözdürme için ayrı ücret Ödemiş siz hangi ilde hangi hastanede siniz