Selcan3461 2 aylıı hamileyim iştahım neredeyse çok az çok acıktığım zamanlarda zorla yiyebiliyorum ve buna rağmen eskiye göre fazla kilolu görünüyorum göbeğim sanki 5 aylık hemile gibi siz ne düşünüyorsunuz bu konu da kızlar
Beyra0212 Selcan3461 karnında şişkinlik oluyordur canım. İlk aylar da iştahsızlık normal. Hatta bende öyleyim. 13+4 teyimmm. Bulantılarım çok vardı ilaç kullanıyorum gerileri bulantılar. Acıktığımı düşünüp Yemek yemeye başlıyorum azıcık yiyip doyuyorum. Midemiz de hazmetmiyor. Az az sık sık yemek lazım
imren91 Selcan3461 Ben de aynı aylarda ne çabuk karnım büyüdü diyordum meğerse gazmış. Sonra iniyor zaten. Şu an 5 aylığım anca çıktı
Merve-97 Selcan3461 benimde oyleydı gaz hazımsızlıktan oluyor simdi 5 aylık gobgım var cok dar gıyınmıyorum okdar gobegın cıkmamıs dıyorlar
Feride_qurbanova Selcan3461 Merhaba Canim. o Rahim buyukluyu diyil. Qaz Birikmesi. Bagirsaklarin yavaslamasiyla Bagli bisey bu. doktorun Soylediyi bu. Bende oyleyim Su an.. Kayinanam soyluyorki ne cok kilo Almissin. Cok sinir oluyorum oyle soyleyince. diyorum Ben Kilo almadim Qaz bu. Ama sabahlari uyandigimda dumduz oluyor karnim. Yemek yersem sisiyorum😁