Nilss Yeni dogacak bebeginiz icin ilk etapta gogus pompasi ates olcer burun aplikatoru falan bunlari almak gerekiyor mu? Siz neler aldiniz anneler🤔
Selo39 Nilss ben göğüs pompası almadım ama ateş ölçer ve burun aspiratörü chicco nun aldım.. çok gerekli bir şey 👍🏽
Babyy1S Nilss ben ilk alisverisi kucuk yani kolay alınıcakları en sona bıraktım beşik puset vs kargoyla gelicek olanları önceden aldim sizin dediklerinizi almak gerekli fakat burun temizleme setini en son da alinabilir
Burcinisp88 Nilss emememe riskine karşı kesinlikle göğüs pompasını alın derim. Ben doğumdan itibaren 40 gün kendimi sağarak biberonla içirmek zorunda kalmıştım.
Nilss Babyy1S evet bende ilk giysilerinden basladim sonra puset araba besik bunlari tamamladim artik son aya yaklastim eksikleri bitsin diyorum :)
Babyy1S Nilss o zman alın hepsini ben sandm doğuma var daha. Son ayinızmış gogus pompasini burun setini ateş ölçer alın lazim olucaktr
Nilss Selo39 hangisini aldiniz acaba cok fazla secenek var ben ebebekten bakiyorum ama hangisi daha iyi bilemedim