Merve005 Kızlar bu haftadan sonra bebekler daha hızlı daha güzel kilo alıyor beslenmeniz nasıl oluyor bebek kilo alsın diye neler yiyorsunuz kaç öğün yiyorsunuz herkes bildiğini paylaşabilir mi bebeğe kilo aldırmak için neler yemek lazım 😍
ipkklmn Merve005 ben kendimi frenlemesem her saat başı yemek yicem tabak tabak. 😂 Daha 30+3 yeni oldum sağlıklı beslenme için bende burada bekleyeyimmm.
Caglahassan Valla ben ceviz muz süt yoğurt peynir yumurta yiyorum düzenli hergün yeşillik çok tüketiyorum balık et yemeye çalışıyorum bu sıcakta çok ağır da yenmiyor ama düzenli kilo alıyor oğluşum şükür en son 1600 dük 29 hafta bitiminde
yamacalimoms Caglahassan bu sene Ekim oğlanları tosun herhalde benimki de aynı kilodaydi o haftada 😄 doktor kafası da büyük iri olcak dedi kimi görsem oğlan hepsi iri tombik tombik 🧿🧿🧿🤩
Caglahassan yamacalimoms yaa gerçekten Pazartesi kontrolüm var 32.hafta bakalım kaç kilo oldu tosun paşa 🙈 ben o kadar az kilo aldım ki herkes kızıyor yemiyorsun diye halbuki yiyorum bebişe yarıyor
Rabiaclsr Caglahassan aynen benimde öyle canim ben çok kilo almadim sadece vir karnim cikti 29 haftada 1 buçuk kiloydu kizim doktor gayet iyi güzel kilo almis dedi onlara yarayip iyi olsunlarda
dlkgndgn10 30+4 olduk bizde, 28. Haftada 1500 kg idi. Ben genelde az ve sık yemeye çalışıyorum. Midem çok rahatsız oluyor. Yumurta, süt, yoğurt, et, balık, ceviz hiç eksik etmiyorum. Bakalım 1 eylülde randevumuz var, ne kadar oldu oğluş 💙
Caglahassan yamacalimoms çok normal 10 kilo gayet iyi bende 12 kilo aldım nasıl almadın diyorlar dışardan bakınca
yamacalimoms Caglahassan eşimde diyo sadece göbeğin çıktı diye ama suratım gidigim falan çıktı bı garop oldu vucudum özellikle göğüslerim aşırı büyüdüler sisirmis balon gibi her yerim illaki alicaz sağlıklı olsunlarda kiloya takmıyorum son aylar zaten😄
Caglahassan yamacalimoms ama artık son günlerimiz bu kadar şişmemiz iyi yine🙈🙈 bende suratımı tanıyamıyorum😂😂