Gezmis 12+6 benim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bazen sağ bazen sol oluyor doktor normal dedi ama benim gibi olan var mı
Mervemelih Gezmis rahim genişlediği için ağrı oluyo ben 19 haftalığım hala kasıklarımda ağrı oluyo leke olmadığı süre korkma
Huriyeolgn Gezmis benımde oluyor ve genelde uzun sure ayakta kaldıgımda yada yoruldugumda daha cok artıyor enfeksıyon vs gıbı bır sorunumda yok canım doktorum normal dıyor
Beyra0212 Gezmis 13+4 teyim yürüyünce gün içinde falan kasık ağrılarım oluyor. Doktorum normal dedi. Sizde idrarda yanma falan oluyorsa mutlaka idrar testi yaptırın. Benim idrar problemim yoktu. Teste gerek duymadımm
Cemrreedemirci Ben. Aynı haftadayız hatta dün fazla yokuş yürüdüm dağa çıkmıştık ciddi karın ağrım ve hafif lekelenmem oldu. Dinlenince uzanınca geçiyor.
Miniik Gezmis valla canım benim de yoktu, doktorum rutin kan idrar testi yaptı enfeksiyonum varmış, bi yaptır derim
Gezmis Beyra0212 yok canım çok şükür yanmam sadece ara ara ağrım oluyor 2 gün yok diyelim diğer gün var ağrı o öyle
Secil_zeynep Bende 13 haftamdayım biraz ayakta kalayım bende de oluyor ağrı😞doktorumda herşey yolunda sıkıntı yok dedi şükür