skabas Bu hafta 37+1 de nst de sancı çıktı bebek de kanala inmiş yerleşmeye çalışıyo dedi doktorum çatı muayenesi yaptı normal olabilir dedi ama hiç açılma yok henüz dedi acaba açılma olması için ne yapmalıyım böyle başına gelen var mı 37+4 üz buarada😊
Cucu2015 skabas squat, merdiven inip çıkma, yürüyüş, pilates topunda yaylanma vs. açılmayı kolaylaştırır diye biliyorum 🤷🏻♀️
Merveninmiskokulusu skabas Bende 38/3 teyim canım az önce doktorda geldim 1 cm açılmam varmış ama sancım çıkmadı doktorda yürüyüş yap ve ilişkiye gir dedi açılmayı artırmak için🤭
Cemrreedemirci Cucu2015 yoo değilim soruyu soran ben daha 13. Haftadayım :) sadece sizin yazdıklarınızı aynen katılıyorum demek istedim :) ama duanız için ayrıca teşekkür ederim :)
Kelimeleringucu 37 haftalik olduk bizde bir az sancı çikti nst de , acaba doğum ne zaman olur? Sanci cikmaya başladiktan hemen sonrami olur yoksa 2-3 hafta falan daha beklermi? İnsan bir an önce doğsun istiyor
skabas Merveninmiskokulusu bize ilişki baştan beri yasak o yüzden çatı muayenesi bile çok acıdı benim doğum kolay olur inşallah hayırlısıyla🤲🏻🙁
Merveninmiskokulusu skabas Sende bol bol yürüyüş yap canım ama son haftalardasın ya yine yasak mı acaba ilişki 🤔
skabas Merveninmiskokulusu doktor hiç demedi onunla ilgili bişey ama bilmiyorum sorayım bi bakalım yürüyorum zaten merdiven inip çıkıyprum ev işi tutuyorum 😊