Betulkalkan Merhaba bu ilacı kullanıp veya ilk kullanım olmadıgı halde karın agrısı olan ve cok afedersiniz ishal olan var mı?
Aaannesi Betulkalkan beni kabız yapıyo,şişiriyo inanılmaz şiş oluyo karnım.İshali hic duymamıstım.Kabız yaptığını biliyodum.Herkese farkı etki ediyomus demek.
Aaannesi Betulkalkan bir de gece iciyorum ac karnına.Gündüz mide bulantısı yapıyodu ilk gebeliğimden biliyorum.Doktorum gece ic demisti.
dilekgi123 Betulkalkan herkese farkli etki ediyo tabi benide kabiz yapmisti ama bir hafta sonra alisiyosun yan etkisi geciyo
Ozge-16 Ben dün ilk defa kullandım şiddetli karın ağrısı, ishal ve kusma eşlik etti arkasından birkaç saat sonra bugün cesaret edip ikinciyi içemedim
insan_insan 2 gündür içiyorum ama uyurken içiyorum bağırsaklarım hareketli ama o kadar kötü yapmadı. Uyumadan önce içmeyi deneseniz. Doktorum sormuştu zaten miden nasıldır diye
Betulkalkan insan_insan ben sabah kahvaltıdan iki saat önce ve gece yatmadan önce kullanıyordum doktorum sabah akşam verdi
Mmmerve123 Betulkalkan bende kullanıyorum sabah akşam ama doktorum tok dedi size aç mı dedi? Hangisi doğru acaba
sympapatya Betulkalkan ben kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. İlk başlar kabızlık yapmıştı ama şuan bir sıkıntım yok şükür
ftmgl24 Betulkalkan Bende aynı şeyleri yaşadım sonra çok post açıldı burda ve genel olarak yatarken alıyomuş herkes. Yatmadan 1.5 saat önce bişeyler yemeyi kesip ilacı alabilirsiniz hafif aç gibi ben çözümü öyle buldum valla başka türlü alamıyorum
edebianne20 Betulkalkan ben de hiçbir sıkıntı yaşamadım ne kabız ne ishal zaten 34.haftamda da bıraktırdı doktorum.
Seherkaraca Betulkalkan evet canım bende sabah içiyordum ishal yaptı. Sonra akşam yatmadan içmeye başladım ishali kesildi fakat kusma oldu. Doktor yan etki görünce ilacı bırakmamı istedi
Yaseminsefa Betulkalkan Gebelegim boyunca kullandım hala gebelik devam ediyo toplamda 9nkilo aldım kilo aldırmadı ishal vs gibi yan etkide yapmadı ben çok beğeniyorum ama herkesde farkli demek
Busra010101 Yaseminsefa bana eczacim tok karnina yazmis ilacin ustune kahvaltidan sonra iciyorum normalde ac karnına mi icilmesi lazim
Miracik20 Betulkalkan ben kullandım ve çok şiddetli mide ağrısı ve ishal geçirdim sonrasında doktoruma söyledim değiştirdi ilacı doktorunuza başvurup değiştirmenizi tavsiye ederim