Betuul12 Kızlar meraba bugun çatı muaynesi oldum kendimi istemesemde çok kasıyorum ve canım çok yanıyor haliyle doktordan eve gelince pembemsi akıntı gibi bişey geldi ne olabilir
Anneyim Betuul12 catı muaynesi sonrası oyle oluyor genelde sanırım kendini cok kastıgın için olmuş olabilir bende pazar günü Çati muaynesi oldum ama hiç oyle bişey olmadı bende kaç haftalık hamilesin bu arada
busra2512 Betuul12 canım bende bugün çatı muayenesi oldum doktor kanama falan olabilir korkma muayeneden kaynaklıdır dedi bana
Anneyim Betuul12 haftan doguma uygun muş tedbirli ol sancınn falan olursa doktora git canıkm.ben 35+5 te acil olarak bakılmıştı ama benim sezeryan oldugu günümü bekliyorum
Meriwa Betuul12 nişan geldi diye de doğum hemen olmaz endişe de etme hiç sakinliğini koruman lazım cnm
Betuul12 Anneyim alttan bakmaya dayanamıyorum doğumda nabıcam hiç bilmiyorum o kadar ağladım ki piskolojim darmadağın
Anneyim Betuul12 herşeyin bi vakti zamanı vardır sen kendini rahat tut sakin kalmaya çaliş kasma kendini normal dogum bi mucize bu mucize ye tanık ol ve yaşa Ben yapamadım ilkim sezeryan olunca hepsi sezeryan oldu
Betuul12 Meriwa yavrum ben doğum olsun istiyorum ama canım çok yanıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum doktor sen normal yapamazsın ama deniycez olmadı sezeryana alıcaz diyor yani o acıyı illa yaşatıcak bana
Betuul12 Damlanil benimki kanama değilde sarı akıntının içinde damar gibi kanlar var çizgili pembemsi gibi
Meriwa Betuul12 bence yapabilrisiniz baştan acıyı çekiceksiniz öyle düşünün sezeryandna sonra ki kısmı acılı bence bebeğinize kavuşmak için başta çekilcek olan daha kolay giibi😄 ben sezeryandan korkuyorum
Damlanil Betuul12 benim kanamam oldu suyum gelmedi sancmda yoktu hastaneye gittim doğuma aldılar ama 3gun cektim çok zor doğum oldu 21 gün erken doğdu bnm kızım 37 hftalik
yabansena Betuul12 ilk çatı muayenesinden sonra pembe akıntı normaldir. Nişan olmayabilir. Hatta ağrıda olabilir. Ben doktor parmağını içerde unuttu sanmıştım 😂