_Mother_ zohreeeee hadi inşallah çıkar canım ben adetin 1. Günü başka marka yaptım hiç çıkmadı kanda çıktı işte inşallah sende de vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏 🙏
Deletedmom316 _Mother_ tamam tamam hatirladim kusura bakma ya 😊 gün jcinde cok posta kizlarla konusuyorum iste gebelere sorular soruyorum o yuzden her kezi kariştiriyorum cogu zaman profil resminde hatirliyorum profil bos olunca bazen hatirlayamiyorum 😊
Zeynep_adem58 _Mother_ bnim oglumda kan degerim 31 cikmisti sadete 6 gun kala felan doktoe hamilik oladabilir olmayadabilir demisti oglum su an uyuyor yanimda 😊
_Mother_ Zeynep_adem58 yaa ne güzel rabbim acısını göstermesin inşallah benimde inşallah sağlıkla ilerler canım
Esra2580 _Mother_ canım benim de aynı böyleydi tam testi çöpe atıyordum çok silik ikinci bı çizgi görmüştüm 🥰 iyice baktım ertesi gün kan vermistim sende kan ver ben gördüm ikinci çizgiyi hayırlısı olsun
_Mother_ Esra2580 canım kan verdim değerim 38.90 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağım inşallah yükselir 🙏