-Minnaklarin-annesi- nurcakir58 seni doktorun mu çocuk nefroloji doktoruna yönlendirdi canım ultrasonla mı baktı
buseyusuf27 nurcakir58 bnmde kardesımın bobregı buyuk bıtanesı 37 hafta dogdu sezeryanla kontrole gttık doguma aldılar annemı kardesım hala nefrolojı doktoruna kontrole gdyor cok skur saglıklı suan 7 yasında rabbım buyuktur kmseye evlat acısı yasatmasın evlatlarımızı bzlere bagslasın rbbım
Ilawka nurcakir58 Tanrim sifa versin sah salim kucagina almani sag salim bututmeni Tanrim nasio etsin amin
Sermec27 nurcakir58 hep dua ediyorum canım senin için evlat acısı cok zor yaşayan bilir inşallah burdan güzel haberlerini de alırız canım 🤲bugun oruçluyum iftarda senin için cok dua edeceğim Rabbim bizleri aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah 🤲
nurcakir58 Sermec27 amin isallah Allah razı olsun senden rabbim tekrar anneliği şans nasip etsin rabbim
Sevdakumsal Aynı sorun bende de çıktı sağ böbreğinde büyüme var erkek bebeklerde genelde görülür dedi ama benim ki kız bebek Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsalar o günleri Bi görebilsek Allahın izniyle
nurcakir58 Sevdakumsal keşke iki bobrekde olmasa tek bobrekde olunca pek sıkıntı olmuyomus benim bebeğimin iki böbreği evet benimki erkek
Sermec27 nurcakir58 cok zor gercekten canım bu bile cok agır bir imtihanken rabbim tekrarını yaşatmaz inşallah rabbim evladını hayırlı bir şekılde büyütmeni nasip eylesin inşallah 🤲