deletedmom26 BurakSeilKaya ben de sadece bir defa öyle oldu ayaklarını göğüs kafesime dayamıştı bi kaç dakika sonra düzeltti bir daha da olmadı siz de sürekli mi oluyo
Berra BurakSeilKaya mrb benımde göğüs kafesım agırıyor ve karnım sertleşiyor . Oturamıyorum oturunca daha çok agırıyor
Gzmktkl BurakSeilKaya Berra Ben de varım kızlar aynı durum da olan. Hem nefes hem migde ağrısı, yanması.. 31+4üz bizde. Sırt üstü yattığım zaman biraz olsun rahatlıyorum kafanızın altına yüksek yastık koyup. Siz de deneyin isterseniz. Sağlıcakla kucağımıza alalım insAllah..🙏😊
Zeysamim Bebeğiniz biraz yukarda ben 31 haftalığım ve bebeğim aşağıda olduğu için pek baskı hissetmiyorum. Ama benimki tehlikeli şimdiden kafasıyla baskı yapıyor 🙁
BurakSeilKaya Zeysamim bebeğimin kafası kasığımda ayakları göğüs kafesimde 33.haftafayım. 5.aydannberi hafif yaşıyordum ağrıları. Şu an sürekli
BurakSeilKaya deletedmom26 yok benim ki hep aynı doktor magvital ve Ağrı kesici iç diyor ama ne fayda bazen bi tekme artıyor kemiğim kırılacak sanki 😪
BurakSeilKaya Berra aynennya benim gbi işte 😞 allahım sabır versin size de. Bütün hareketlerimi kısıtladı bu durum
BurakSeilKaya Berra bnde öyle vaşla kasılıp duruyor benimki . Yürüyüş de işe yaramıyor direk sırtıma vuruyor Ağrı
BurakSeilKaya Gzmktkl doktor sola yat dedi. Şırt üstü yatında karın boşluğuma geliyor sanki bu sefer nefes alamıyorum 😰
Gzmktkl BurakSeilKaya Ne tarafa yatacagimizi şaşırdık 🙂 sola yatsan sol sağa yatsan sağ uyuşuyor. Benim doktorum sağ veya sol demedi ama ben faydasını gördüm sırt üstü yatmanin. Umarım sende bi çözüm bulursun.
BurakSeilKaya Gzmktkl sola yatmanın sebebi kan dolaşımıdır 😊 sağlık açısından sola yatmakta fayda var ama tabiki gece boyu dönüyoruz 😊 tuvalet mevzusuna hiç girmiyorum bile 😍😂
Gzmktkl BurakSeilKaya Tabi tabi biliyorum faydasını sola yatmanın. Ama her daim olmuyor işte. Napalim anne olmak kolay değil 😊