1234momsss Haftamdayim göğsümden bir aydır süt gibi beyaz sıvı geliyo bana bukadar erken gelmesi garip geldi normal midir acaba ?
Kbratekel 1234momsss benimde geliyo korkmayin normal siz skmayin yeterki skmak erken doguma yol acabilirmis
Mahire 1234momsss 20 haftalık hamiləyim hiç öylə bişey olmadı 😯bənde daha erkən olmasında isteməm zaten 🙄
zehracinar Bende tam başlık açıcaktım benimde geliyor o sıvıdan özellikle duş aldığım zaman bide duştan sonra geliyor 🙄bide o sıvı bebek için çok önemliymiş çok faydalıymış acaba biter yerine normal süt gelir mi diye korkuyorum 🤦🏻♀️
1234momsss zehracinar Evet duş aldığım zaman daha çok geliyor bende de durup dururken geldigide oluyo dediğiniz gibi bebek için çok iyiymiş akan sıvıyı göğüs kenarlarına sürmekte sanırım yaralara iyi geliyomus 🤔😊
1234momsss Mahire bende 18 haftada felan gelmeye başladı ilk gördüğümde bende çok şaşırdım korktum da acaba bişey olurmu diye 😊
deletedmom351 Mahire Neden olmasını istemezsiniz o sıvı çok faydalı ve her hamile olmuyor bence dua edin olsun çünkü sizin için avantaj olur.
1234momsss ggzmkrcc evet bazılarında oluyomus gerçekten ben çok erken gelmesinden tedirgin olmuştum sızınkisi normal yine 30 . Haftadaymissiniz 😊
deletedmom351 1234momsss Sıcak su göğüsteki bütün şeyleri yumuşattığı için gelir ben bunu çok araştırdım benim de 25. Haftamda geldi sanırım erkendi yani doktora sormuştum mutlu ol bu Harika bir şey bebeğin için dedi bende dikkat ettim banyodan sonra yattığım zaman kalktığım da atletim hep ıslak oluyor ertesi gün olmuyordu.
1234momsss deletedmom351 ozaman iyi bişey demekki ben kendi doktoruma da sorcaktim sürekli aklımdan çıkıyo😊
CennetEsmerMelegimKahraman 27 haftalik hamileyim Bende subat Ayinda Basladi o sivi gelmeye 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Doktorada sormadim Normal dir diye düsündüm 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
1234momsss CennetEsmerMelegimKahraman Demekki herkeste farklı oluyo ne zaman geleceği 😊neyse enazindan iyi biseymis onu anlamış olduk 😊😍