Hayırlı günler öncelikle ben 26 Haziran’da doğum yaptım. Devlet Hastanesi’ne gittim 5 cm açıklık ile. Yatişim yapildi. Doğum anına kadar tek başıma ağrı cekerek yattım tabi kontrol ettiler arada. Ama doğum anında karşımda neredeyse 10 -15 kişi karşımda beni izledi. Güçsüz kaldığım için ve bebeğim şiş olduğu için kesmek zorunda kaldilar. 3 kere dikiş atıldı . 2 su doğumdan hemen sonra 1 i ertesi gun. 2 serum kan takildi. Beni kesen ve diken doktor sanırım asistan ya da yeni doktordu. Ben doğumdan çekmedim ama dikişlerden çektim şuan 52 günlük olduk ama ben 45 gün oturamadim hiç. Doğumdan korkmayın ama doktorunuzu ve hastanemizi iyi seçin. Çünkü öyle duruma geldim ki 1 yıl sonra estetik operasyon geçirmek zorunda kaldım. Çünkü dışarıda da 2 cm lik bi deri açıklığı var ama emzirdigim için şuan yapılacak bişey yok 1 sene beklemek zorundayım. Tekrar söylüyorum doktorunuz iyi olduktan sonra DOGUMDAN KORKMAYİN. Ama iyi araştırın benim çektiklerini çekmeyin. Kimseyi korkutmak değil amacım. Sadece öneri benimki atlatmış biri olarak. Ben bebeğimin ilk günlerini doya doya geçirmedim sadece emzirdim hep annem ve kayınvalidem baktı.. O kadar üzgünüm ki ilk evladimin ilk günlerini doya doya yaşayamadıgim için.