BebekK Biraz tedirgin oldum açıkçası direkt sezaryana mı döndürsem diye ya doğuramazsam😩 benim gibi olan var mı normal doğum mu yaptınız sezaryan mı 😕
Betttt BebekK Kasıldın mı peki muayene olurken? Ben iki doktora gözüktüm. Bir tanesinde kasıldım ve doktor bana çatın dar arkasıda basık dedi. Diğer doktorum da hiç kasılmadım bana çatın çok güzel dedi. Normal doğum yaptım hemde çok kolay.
ozgeaa BebekK kaç haftalıksınz ? Ben 38+3 üm. Dün çatı muayenem vardı rahim geride dedi. Eğer haftaya pazartesiye kadar açılma olmazsa suni sancı ile doğumu başlatacak
dilekgi123 BebekK benimde darmis cumaya sezeryandan once tekrar bi muayene olcam ama zorlamicam sezeryan diyosa sezeryan olacak ne diye hem bebegi hep kendimi riske atim ki
BebekK Betttt bana da öyle söyledi canım basık dedi evet zorlandım vala canım acıdı 😩 bide o kadar acıyı çekicem bi yana bide allah korusun cocuğun omuzu falan takılır mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum 😩
ilknurkcmnlii1 Aynı sekilde banada basıklık var dedi ve çok kararsız kaldımm ama yinede normal istiyorum😒
BebekK ozgeaa 36+1 deyim canım ama doğum sancılarım çıkıyor geçen haftadan beri doğumu durdurmaya çalışıyor ilaçlarla 2 kere çatı muayenesi yaptı ve ikisinde de böyle söyledi
BebekK dilekgi123 kesinlikle çok haklısın canım önemli olan sen ve bebeğin ❤️ Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰