Seherbektasb Kızlar ocak, ayında Bı düşügüm oldu ve 6 ay denemedik bu ay tedaviye basladım bugun 17 mm sol yumurtalıgım gelismis saat 9,da catlatma iğnesı vuruldum gun asırı birliktelik onerdi basına, gelen var mı?
Aykem Seherbektasb dilek hanım yanlış yönlendirmiş olmayımda iğneden 36 saat sonra ilişki sonrasında gün aşırı diye biliyorum
Arz1905 Seherbektasb 17mm iken doktorunuz neden iğneyi vurdu? Bende bu ay vuruldum ama 19mm olmadan doktorum vurmuyoruz iğneyi dedi bekledim
Myssr Seherbektasb ben asilama oldm catlatma ignesnden 3 gun snra aşılama yapıldı ve 3 gun ust üste cinsel iliski denildi
Seherbektasb Aykem banada oyle ddı, gun asırı, birliktelik ddı 36 saat sonra, ddı umarım hamıle, kalırım
birtosbikannesi catlatma ignwsinden sonra gün asiri birlikte olunur 6 kere yaptirdim ve o sekilde idi
Seherbektasb birtosbikannesi bnm ilk denemem daha once kendılıgomden kaldım hamıle ama düsük yaptım ilk defa vuruldum ve gun asırı 3 gun birliktelik onerdi pwrsembe c tesı pazartesi ddı
Seherbektasb Arz1905 genelde 17mm olumca vuruyoruz, ıstedıgımız kıvam bu ddı ve bu programda okuduğum her sayfada 17 18 mm dıyorlar
Seherbektasb Myssr banada, gün aşırı 3 gun birlikte olacaksın ddu umarım, hamıle, kalırım hekı sizin, aşılama, tuttu mu?