Kasimannesi_ Mirammm canım peki doğumdan sonra ilişkide rahatlık oldu mu yoksa aynı mı oluyor zorlugu
pala123- E-E merhaba bende öyleydim ama atlattım çatı daha olmadı ama korkuyorum zor mu canın çok mu yandı
E-E pala123- herkese göre değişiyor ağrı, bazıları hiç acı hissetmiyor o yüzden sen korkma akışına bırak kontrolde
Kkaya0153 Gulkocccc Bilmiyorum canım bende 32 haftaligim 37.hafta da çatı muayenesi olacam bende cok korkuyorum ve normal istiyorum ama dr. ozaman karar vericez dedi. Ama benim araştırmama göre muayenede dayanamıyoruz diye normal doğum da yapamayız gibi birşey yokmuş.
Gulkocccc Kkaya0153 evet canım bende öyle şeyler duydum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Yaseminsefa E-E bende 37 de cati muayenesine izin vermedim bu hafta eşim de girdi izin verdim ama sonra eve geldiğimde çok küstüm henüz doğurmadım ama herşey normal derken sezeryan olsun istemiyorum dayanicam😔
E-E Yaseminsefa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz yeter. Hep elalem ne der korkusu bizi yıpratıyor
Flower3 Kubra80 böyle olunca zorunlu sezeryan mıoluyor ? Biliyorsunuz isteğe bağlı olunca fiyat yüksek ama zorunlu olunca daha uygun oluyor ondan merak ettim