Sevcandumaan Merhaba kızlar ☺️ Bebeğim için park yatak araştırıyorum en son bu markanın park yatağına denk geldim . 70×110 diğer park yataklarla aynı boyutta sadece daha kibar görünüyor . Kullanan var mı ? Ya da farklı tavsiyesi olan ☺️
Mimarhanim Sevcandumaan ben park yatak hiç beğenmem normalde ama bu hoşuma gitti eğer park yatak alacaksan böyle bişey al canım. Trendyol da inceledim bende kullanışlı duruyor. Tabi kullanan biri var mı bilmiyorum ama. Ne kadar fark edebilir ki diğer park yataklardan🤗
demioz biz de eşimle bi kaç gündür bu beşiğe bakıyoruz görüntüsü ve taşınabilirliği hoşumuza gitti sanırım alıcaz
Sevcandumaan Tugce1803 çok bir farkı olur mu bilemedim zaten oda yaptık . Ayrıyeten 3 -4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyordu
Tugce1803 Sevcandumaan Bende odasını yapıcam ama büyüyen beşiklerde çok deforme oluyormuş ve yatak şifonyerin üzerine geldiği için kötü görünüyornuş. O yüzden anne yanı beşik alıcam uzun süre kullanabilsin daha sonra da baza alıcam odasına. Modeli çok hoş görünüyor ama 60*110 küçük geldi bana😔