kubuduru Miragee fatma emraliye gidiyorum ben de canım elitparkta bir hafta sonra da detaylıya gircem 🙏 cinsiyetimizde 15te kız dedi ama burada değişenleri gördükçe şüpheye düşüyorum 😁 senin ki ne
kubuduru Miragee 100 lira canım muayene ücretimiz valla çok memnunum doktorumdan benim yengemde ona gitmişti o yüzden gönül rahatlığıyla gittim çok iyi tatlı bi kadın her soruya cevap veriyor samimi bi şekilde
_Mother_ Miragee yaa ben şunu merak ediyorum korona olunca kendi doktorumuz bir daha bizi hiç muayene etmiyor mu
_Mother_ Miragee Hıı anladım canım teşekkürler 🙏 rabbim en kısa zamanda san da şifa etsin inşallah 🙏 😇
_Mother_ Miragee rabbim yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
Betsel Miragee Sizin akciğerinize tomografi mi çektiler normalde hamileyken çekilmiyor diye biliyorum
Betsel Miragee Detaylı da çıktı derken bebeğe detaylı ultrason yapılırken mi çıktı. Yani sizin akciğerinizde mi genişleme var bebeğin akciğerinde mi
Betsel Miragee Çok geçmiş olsun oda gelip geçici bir şeydir İnşallah. Seninde bebeğinde sağlıklı uzun hayırlı ömürleriniz olur İnşallah