Naren1 Gd1992 bende aldım lohusa özdilekten hem spor hem sık doğumdan sonrada giycem öyle bişeyler bakabilirsiniz
asiltosumm35 Gd1992 valla canim bence kullanilmiyor bir kere buyuk aliyoruz olmaz yani arka arkaya hamile kalma durumun yoksa. Ve gercekten cok pahali. Ben o yuzden pijama takimi seklinde alicam daha uygun 2 tane de elbise alcam
hohomoromu Gd1992 ben sadece dogumda gıydım 1 kez oyle duruyor evde yakınlarmda kimse de bulamadım verecek oyle beklıyor lohusa takımları hıc tarzm degıl dogumdan sonra gıyeceknoyuzdn gıyemedın
Betuldefnem Gd1992 bilmiyorum vallahi hani şık birşeyde olsun istiyorsan vericeksin mecbur ama lcw den alt üst gri pijama takımı da aldım o da 50 tl
Nesliyazmaz Yok yahu kullanılmıyor. 3-5 fotoğraf için gösteriş için alıyor insanlar. Bence normal bir gecelik pijama takımı alınabilir. Ben öyle yaptım şahsen.
N1ccn Lohusahamile.com dan aldım ben ,100 tlye. Elbise gecelik tarzı aldım . Çok kullanışlı , doğumda da doğumdan sonra evrende giyebilirim.
N1ccn Aybkglsnn beden de çok güzel bir kolaylık sağlıyorlar. Suanki kilomu boyumu ve haftamı yazıyorum, onlar geri dönüş yapıyorlar telefonla arıyorlar.
betul2009_ Gd1992 ben ekru bir sabahlik alicam boydan icime de ekru pijama takımı. İkisini de sonradan kullanırım. Açıkçası lohusa takım almayı düşünmüyorum.
Yakamoz__gul Gd1992 kullanılmaz ya anca ikinciye kalır. Ben 2 tane onu düğmeli pijama aldım. Bı tane de lohusa pijamasi aldım beyaz alt üstü tek 110 liraya. Maksimum 1ay giyilecek biseye çok para vermek istemedim. Onuda fotoğrafta falan özenli olsun diye aldım. Yoksa Onuda normal alır geçerdim. Bide insan çok terliyor yıkama yetişmiyor 3 tane falan pijama olmalı. Yeni olması şart değil tabi. Elinde varsa onları değerlendir.
hulyaca Gd1992 Bence pahalı almaya hiç gerek yok. Ben hep uyguna aldım gecelik ve pijama takımlarını 🌸
Muberranur Kızlar İnstagramda Pijabox diye bi sayfa var. Ürünleri aşırı kaliteli ve tek kalan model ve bedenleri çok uygun fiyata satıyor ben ordan üçlü sabahlıklı takımı 129₺ aldım çok şık kumaşı da çok kaliteli mutlaka bakmanızı öneririm.
Aada Valla ben de özeniyordum şöyle süslü püslü geceliklere ama maşallah 500 e bile gördü bu gözler. E bir kere giyeceğiz belli. O yüzden ben basit işe yarar şeyler alacağım
Anne2_ Gd1992 bence almayın ben 3 yıl önce aldım 270₺ çok pişmanım yazık etmişim ha bide erkek diye mavi almıştım bu defada kızım olcak keşke madem almıştım kahverengi yada ekru renk alsaymışımda bu defada giyerdim işe yarardı 😏