0101sevo prensesinannesiiii Doktorum buraların en iyi Doktoru yani yaşadığımız şehrin en iyisi. bebeğin pozisyonu ve anneye göre değişiyor evet doktorum bi tahminde bulundu çünküm kilomda olduğu için daha net göremediğini evet bi tahminim var ama yanılım payı var çünkü bu haftalarda kuku ve tutu yok o yuzden bekleyelim dedi ille bişi söyle dersen %55 erkek ama sakın oglum diye sevmeyin şimdiden dedi 😊 Yani Doktora kalmıyor bebeğe ve verdiği görüntüye bağlı 😉
0101sevo Uykulugebe çok tebrik ediyorum bende özele gidiyorum ve manisa nın en iyi doktoru ama yanılma payı var diye erkenden söylemenin anlamı yok sonuç olarak bebeğe baglı adam göstermiyorsa napsın dimi hayır kimi yazmış ya doktor a baglı benimki bildi sanki bi onlar özele gidiyor 😀
Uykulugebe 0101sevo aynen vallahi😊Bir de erken öğrenip sonra cinsiyeti değişen çok görüyoruz bu forumda da. O yüzden ne kadar geç öğrensek o kadar iyi.
Cerenka Beyza9197 Beyza9197 belli olabilir ama kesin demez doktor canım cnku genıtal organ tam gelısmemıs oluyor sadece genelde tahmın yürütüyorlar bende 13. Haftamda gtmıstm tahmin yürütmüştü sadece
0101sevo prensesinannesiiii bizimki de görüntü çok net hatta ayrıntılı ultrason bile kendi yapıyor ama bebeğim dogru düzgün açmadı😀
Eayh dun yani 11+6 da gittim gormedi doktor Oglumda 11+5 te %90 erkek demisti doktor 1 hafta sonra pipisini cekip vermisti 😃
Maruska İlk çocuğumu 12 haftalık öğrenmiştim, şimdi 6 haftalık yeniden gebeyim daha bi 2 ayım var öğrenmek için hayırlısı olsun elbet öğreneceğiz sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil.