Kaju Kizlar selam 16+5 im ama gogus ucum cok kasinioyor bioil falan suruyorum ama daha kesin cozum olarak su gogus ucu kremlerini simdiden surebilir miyim? Lansolin catlak kremi mesala?
FatihBatur Kaju ayy benim çok çok kötü olmsutu hatta kuruyup kopuyordu sağlık ocağına gittiğim de orda ki doktora sordum kendisi de baktı bi krem yaZdi o cok iyi geldi mesela
Asliirim Kaju 21. Haftamdayım sadece vücuduma vazelin kullanıyorm hala. göğüslerim dahil tüm vücuduma duştan sonra masaj yaparak sürüyorum yumuşacık oluyor 😌 bende de kaşıntı çok fazlaydı artık yok
aon9161 Kaju lansinoh kullanıyorum benimde yara oldu ve baya kaşınıyodu çok iyi geldi hemen geçirdi..
birminikannesi Bende 17+6 yim benimde ayni sorun var geceleri yatarken zeytinyagi suruyorum fayda ediyor
___3bruli___ birminikannesi bende 17+5 😇 benim öyleydi kasinip kabuklasiyordu ama öyle bi tatlı kasinma geliyor ki 😊😇😀
Cigdembakar Krem kullanabilirsin cnm bu arada göğüslere çok ellememk lazmmış gebelkte kasılmalara ve erken doğuma sebep oluyormş
Cigdembakar Kaju bnmde göğüs ucum pul pul olmştu kuruyodu doktr krem veridğinde söylemşti çok masaj yapma dokunma bir kerede yür bırak kremi dağıtma bile demişti
haziranannesi Bende 10+1 kızlar cok kasıntım var ama hıcbısey surmeyı dusunmuyorum sankı bebısımden olan hersey bana cok guzel gelıyor 🙈☺