Bende doğurdummm hemde hiç beklemediğim anda 🙂 hamileligim cok güzel geçmişti taa ki 33. Haftada gelişim gerildiğini ogrenene kadar 2hafta gerideydi doktorum ciğer geliştirici yaptı 2 doz o şekilde 38 haftaya kadar geldim boynunda da 2 tur kordon vardı bu yüzden direk sezeryan dedi doktor aslında çarşamba gününu alacaktı ama bugün akşam üzeri birden suyum geldi hastaneye gittim nst iyiydi ama doktor alalım.dedi hemen hazırlıklarım yapıldı herşey çok güzel ilerledi 2 dk içinde yusufum doğdu 2500 gram minicikti çok ağladım onu öyle görünce hatta bakamadım sonra uz4rini giydirip yukarı çıkardılar bende yarım saat sonra yukarı çıkabildim evet çekiştirmeler hissedildi midem bulandı ama dayanılmayacak değildi sonra odaya çıktım serumlar iğneler derken biraz toparladım karnima masaj yapildi hiç ağrılı değildi 6 saat sonra ilk ayağa kalkış da çok kolaydı sütüm geldi ama bebiş emmiyor o yüzden mama veriyorum kaka ve cis yaptı çok şükür gazımın çıkmasını bekliyorum şimdi de umarım 1 gün sonra çıkarım dua edin lutfenn😊
Sezeryan hiç korkulacak bisey değil kesinlikle bol bol.dua okudum ameliyatta rahatlattı beni şuan çok iyiyim cin gibiyimm😄