Aysegul2306 benim 36 ile 40 gün arasında değişiyordu. Eşimle 3 defa gebelik için 14 ve 16. Gün sayarak denemiştim ama bir türlü tutmamıstı. Sonra aradan aylar geçti bu ovülasyon testıni bi arkadasım önerdi ve ilk denemenizde tuttu. Şimdi çevremde kim hamile kalmak istiyorsa söylüyorum.🙈 Pko, tüp bebek ve bir çok gebelikte cıkan kadın hastalıklarında bu test hamilelikte yüzdeyi arttırıyormuş. Testte adet döngüsüne göre 30 veya 40 günlük size idrar çubuğu ve yanında da hassas gebelik testi yolluyorlar. Ben 40 günlük cubuk olanı almıstım. Fiyatı 60 yada 70 tl idi. Her gün seffaf bi kaba idrar yapıp ovülasyon cubuğunu daldırıyorsunuz 15 sanıye sonra cıkarıp 10 dk bekliyorsunuz. Eğer çift çizgiyse yumurtladınız demek. Yumurtlama gününden çatlama gününe kadar ilişki değerlendiriyorsunuz. Bana Instagram’da cubugu aldığım bayan 3 gün ilişki dene 1 gün dinlen sonra yine dene demişti. Ben 5 gün denemiştim. Çünkü 3 günde yumurtam çatlamadı 4. Gün catladı. Çatlama olayıda o cıkan cift çizgi ertesi gün yine tek çizgi olursa çatladı demek. 🙈 Çatladıktan 9. Gün hamile olduğumu öğrendim. Normalde 14. Gün bakılırdı ama ben dayanamadım. Öğrendikten sonra hemen Doktora gittim betam 32 li bişey cıktı. Şimdi 11. Hafta dayım.☺️ Instagram’da minnakkurabiyelerrr diye bir sayfa var fotosunuda bebek ve anne var. Kesinlikle gir sayfayı incele. Ovülasyonla ne anneler hamile kalmış. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin. Allah o çubukları karşıma cıkaran arkadaşımdan ve satan kadından da razı olsun. Ne yapsak az. O sayfayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Sayfayı kesinlikle incele. Sonra alıp almamakta karar senin. Ben al derim.☺️