Ayse2334 16 haftalık hamileyim kalça kısmından bacaklara kadar uyuşöa tutulma oluyo bu sorunla karşılaşan var mı
Baysal09 Ayse2334 bende ay o sorunla uğraşıyorum 21 haftalık oldum devam ediyor sürekli bacaklarım ve kalçam tutuluyor Ayağa kalkarken zorlanıyorum düzelene kadar yamuk yumuk yürüyorum sürekli böyle
Gucluoya Ayse2334 b3n 28 haftaligim bende de başladı önce kramplar bacak kaslarımda . Şimdi tutulma uyuşma var. Hamilelikte normal ama doktoruna danış yinede istersen. Ilaç veriyor onun için. Magnezyum eksikliginden
Esracim Ayse2334 ben 11+5 deyim iki gündür başladı. Ama bacak arkasında kasılma şeklinde. İnternetten baktım kalsiyum ve magnezyum ve potasyum eksikliği sebep oluyormuş. Kan tahlili yaptırıp doktora gidin bence .
Ayse2334 Baysal09 Baysal09 bnmde aynı öyle rahat uyku uyuyamıyorum uyuşukluğun verdiği ağrı ile uyanıyorum gece
Zeze03 Ben 32 oldum Benimde oluyor hala magnezyum kullanıyorum ama geçmedi ara ara oluyor kalsiyum da bol bol süt be yoğurt yiyorum hala tık YÖK inşşlah geçer
Ebruksk Kızlar bende 32 haftalık hamileyim, gece krampla uyanıyodum aglıyacak derecede oluyordu, sonradan çözdüm ama işe yarıyor kramp girer girmez bacagınızı düz birşekilde uzatın gerginleştirin hemen geçiyor