Temmuz7 Elanur96 Bezmialem ünv. Mehmet serdar Kütük e gittim ikiz bebekler için 640 TL ödedim tekli gebelik daha uygundur.çook çok bilgili ve ilgili bence hiç düşünmeyin bile
Bsraydin Gulkocccc ikili üçlü yaptırmadım ben …detayli bu dediginiz tetkiklerden sonraki haftalarda yapılan bisey…19 24 hafta arasiydi galiba..yaklasik yarim saat suruyor bebegin organ ve damarlarina vs detayli bakılıyor
aaysegndz Elanur96 Pendik te Halil Mesut a gittim ben de kendi özel muayenehanesi var bir saate yakın sürdü her şeyi detaylıca anlattı 390 TL ödedik cd verdi sonuçların çıktısını verdi bi sorun yaşamadık memnun kaldık 😊
Yenibebekyeniheyecan lentil 0532 704 86 47 Serap doktorun ismi Bahar Ergen insallah sende memnun kalirsin ben çok memnunum ilgisi alakası hasta yaklaşımı harika doktorumun
uzl Prof Recep Has Nişantaşı işinin 1 numarası zaten araştırınca bütün yollar ona çıkıyor 900₺ 1 saat detaylı bakıyor. 👍🏻👍🏻👍🏻
Ygtbsr uzl bende Recep Has a gittim gerçekten harika biri biraz pahalı ama gerçekten değiyor gittiğiniz e 👍