Elanur96 Benim daha var ama merak ediyorum istanbulda olup detaylı ultrasona gırenleri nerde girdiniz ve fiyat ne kadardı acaba ? 🤗🥰
ArasMom34 Elanur96 maltepe tıp merkezi 310TL randevuya gerek yok gidiyorsunuz hemen alıyorlar seni ve sonucunuda 5 dk sonra veriyorlar
lentil ArasMom34 normal doktor muayenesi içinde mi maltepe de gidiyorsunz? Gidiyorsanız hangi doktor acaba
Yarim_Kilo_Kiyma Elanur96 1 saate yakın sürdü , hatta bebiş🐣 yüzünü dönmedi meyve suyu içip 15 dk bekledik sonra döndü yüzünü.
ArasMom34 Elanur96 1 saate yakındı birde eşimide yanıma almıştı. Buda önemli bence eş yanına gelmesi espirili ve ilgili bir doktordu
Elanur96 Yarim_Kilo_Kiyma maşallah 🧿 çok güzel rabbim hepimize saglıkla guzel doğumlar nasıp etsın 🌺🤲🏻
58Vildan Ben Ümraniye de op. Dr. sema etiz sayharman diye bir kadın buldum 200 TL’ye çekiyormuş kendi kliniğinde burda bir kadın gidip memnun kaldığını söyledi ablama aldık 35-40 dakika sürüyormuş inşallah iyi çıkar
Yenibebekyeniheyecan Elanur96 pendik wm medical park gecen sene 500 tl ödedim bu sene ne ödeyeceğimi bilmiyorum