nclg beni de korkuttu doktor sizinki kadar sert olmasada. Ben sadece kese görmüştüm 5.haftada bir tıp merkzine gittim. Doktor tecrübeli yasca büyük bir doktordu. hic bir sorun yok kesen cok güzel yerde söyle böyle 2 hafta somra gel bebekte görünür kalbide duyarım dedi. Bende daha iyi bir doktora gittim daha iyi bir hastaneye. Ekrana sadece baktı cok korktum bebek var mı dedim. Var. Kalp atısıda var dedi.ama adet düzensizliğin yok bu bebek 11 gün geri dedi. Yani? Derken 1 hafta somra gel büyüyor mu geri mi kalıyor bakcam dedi. 1 hafta sonra 1 haftalık büyümüş tamam gec döllenme dedi. ama bana bombayı attı. Sonraki komtrolüme ilk gittiigm doktora gittim o baktı bebek gec döllenmiş ama cok saglıklı siz som adet gününe takılmayın sapasaglam bir bebek eli kolu hareketli hic durmuyor fln diye sagolsun içimi rahatlattı hatta stresi yasakladım cok saglıklı bie bebegin var sen takılma dedi. İlk gittigimde sadece keseyi görmüştü o döneme göre evet hemen hemen 2 hafta geç olusmus ama kendi içinde gelişim hızı tam ve eksiksiz elhamdülillah