Eylul_53 İyi akşamlar çiçeği burnunda anneler 🙂 Ben cuma günü beta hcg yaptırdığımda 806 çıktı pazar günü hastaneye gittim ama kese gözükmedi acaba ne zaman gözükür bilgisi olan var mı kaçıncı hafta oluyor 806 ?
Gulsah_alp93 Eylul_53 kesenin görünmesi için 1200 ü geçmesi lazım ben faha yüksekken gittim ama en garantisi 6 haftalıkken hem kese hem kalp ikisi bir daha iyi rahat ediyoe insan
Gulsah_alp93 Eylul_53 bhcg değil de genelde son adet tarihinizin başından itibaren hesaplama yapılıyor bhcg bebegin gerçekten oluşup oluşmadıgını gösteriyor
Zeyneparat Eylul_53 haftaya görürsün bebeğim içini ferah tut benimde o civarda yoktu geçen hafta gördüm bende 2 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah benim geç döllenme olmuştu belki seninde öyledir son adet tarihine göre 7+2 de gördüm.
Fatmamuduk Eylul_53 herkesin kese durumu beta durumu farklıdır canım, yani ben öyle gördüm iki günde bir düzenli artış oluyorsa sağlıklı bi gebeliktir inşallah 🙏🏻
Sinemarslannnn Eylul_53 ben keseyi 5+1 kalp atışını 6+3 te gördüm senin kese çok minikte olsa görünmedi mi
Gulsah_alp93 Eylul_53 bu hafta giderseniz görürsünüz insallah çünkü geç döllenme olursa bu görünmesi uzayabilir
Eylul_53 Sinemarslannnn Hayır gözükmedi valla 1500 üzeri olması lazım gözükmesi için dedi salı günü gel dedi bugün için ama ben garanti olsun diye 1 hafta daha bekliyim dedim
koala06 2 gün önce ilk defa doktora gittim 5 haftalıkmış ve vajinal muayene ile keseyi gördük jaftaya gel kalp atışına bakalım dedi