Raziyeeebozdag ofze 23 haftalık hamileyim 5 gün hastanede yattım sabah akşam 2 şer ilaç tedavisi günde bir kerede kan sulandırıcı iğne vurdular 8.gunum bugün evde dinleniyorum
Mmunvvr ofze 15 haftalikken oldum 5 gün hastanede yattim sabah aksam 3 hap ve öksürük şurubu verildi 14 gun evde karantinada kaldim
Prensesinmelegi ofze benim esim pozitif bugunde gelio bana test yaptilar yarin cikacak sonclar bi bulgu yok bende ama temas tan dolayi korkuyorum
Esrasss Miragee ilaç kullanabiliyor musunuz, eşime verilen ilaçta hamilelere önerilmediği yazıyor ben de o yüzden biraz tedirgin oldum.
Zsnbr Mmunvvr 20. Hafta öncesinde covid olunursa bebeğin düşme ihtimali varmış yani bebeğe geçiyormuş 20 hafta öncesinde
ofze Hepinize çok geçmiş olsun bende 7 haftalığım dün pozitif çıktı bebek için doktora gidemedim pozitif olunca lekemde geliyor ara ara tedavi süreci nasıl olacak ne yapacağım hiç bilmiyorum
Mmunvvr Miragee tabi.. hastaneden ciktiktan sonra 14 gun evde karantinada kaldim ondan sonra normal kobtrollerime gittim.. ilac kullaniyorum dusuk riskinden dolayi düzenli gitmem lazim
ofze Mmunvvr inşallah doktorları arıyorum açmıyorlar hastaneler çok yoğunmuş olmazsa ulaşamazsam doktora ambulans mantıklı teşekkür ederim