Drydrya Kızlar 15 haftalığım en başından beri bir Burun akıntısı ve hapşırık geçmedi durmadan hapşırıyorum sizdede oldu mu?
Zombicikk Drydrya nezleymişim sanki özellikle gece yoğunlaşan burun tıkanıklığı ve akıntı bende de var. Sanırım hamişliğin yan etkileri 🤩
Drydrya nilsmother inşallah canım ara ara geliyor göz akıntısı burun akıntısı hapşırma çok kötü oluyor bi türlü geçmedi
nilsmother Drydrya burun kenarlarım falan acayip kaşınıyodu sabahları boğazım ağrır şekilde kalkıyodum 2 saat kendime gelemiyodum bnde ceyeranlı yerlerde oturma bide o da çok etkiliyor 😄
ezmaGamze Drydrya ben 10. Haftadayım hiç mide bulantısı yaşamayan ben ceyranda kalıp kustum vücut ısısı yüksek yA üşütüyormuyum anlamıyorum ben ama çok dikkat ediyorum kendime ama eşim sıcağa dayanamıyor o da yanıyor benle
Ozgebyr Drydrya yok test yaptırmadım bi sorun da olmadı kendi kendine geçti canım haftamız ilerleyince
deniiizz Drydrya bende de var gebeliğin başından beri 20. haftamdayım hala geçmedi hamilelik riniti deniyormuş buna bir süre daha çekeceğiz gibi 🤷🏻♀️