Selo39 Damlaayz04 instagtam dan Bebelon diye bir siteden canım o tarz istiyordum zaten ama gel fiyatları 150 falandı 75 buldum aldım hemen 😘
Gulsum_coskun Selo39 bizde 25 haftalığız 26ya giricez bebek arabası puset beşşik hamak 10lu hastane çıkışı baddaniye ağır olan şeyleri aldık sadece kıyafetlerimiz ve kişisel bakım ürünlerimiz kaldı 😂 ve gerçekten güzel olduğu kadar zormuşta bu işler bitmiyor 😂❤️
Selo39 Gulsum_coskun evet alırken çok güzel herşeyi almak istiyor insan 😂 bizimde bakım ürünlerimiz Ve bebek arabamız kaldı 🥰
bburcu Selo39 kış bebeği olacak diye Kıyafet olayını fazla abarttım sanırım 😶 bakım ürünleri vs kaldı alınacak bir de benim ihtiyaçlarım kaldı ama eksik hiç bitmeyecek gibi 🙄
Selo39 bburcu aynen canım bende öyle kış bebeği diye hep yetersiz geliyor bana 🤷🏻♀️ Bende sadece kendime lohusa takımı ve 2 adet pijama takımı bide göğüs pedi aldım.. benimde daha ihtiyaçlarım eksik 😃
ilknurosman 34+3 ten selamlar herseyim bitti cantam da hazir sadece temizligimiz kaldi onuda dogum yapacagim gun belli olsun ona gore baslayacagiz insallah sonrada sadcee kizima kavusmayi beklicem 🤩
ilknurosman Selo39 amin canim.insallah Rabbim tez vakitte hayirlisiyla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin 🤩
Gulbeste Hafta dayım hiç birşey almadım sadece arkadaşımın yolladığı ana kucağı ve arabası var biraz fazla mı rahatım nedir 😅
Ruveydaasker Gulbeste bencede 😀bende almdm bez ıslak mendıl gecelık alncak baklm dgerlerı var zaten ıkı tanede takm verdm bebegee yetr
Busragozer Selo39 aaa benim bebisimiz için var ama kendim için yok neredne sipariş verdiniz bende bir bakayım ☺️
Selo39 Busragozer bebemer den sipariş verdim canım istediğim bir model di 75₺ ye aldım.. instagtam da adresi var bende Tek çanta aldım
Busragozer Selo39 bütün bebisimiz kıyafetlerini hemen hemen oradan aldım öyle kaliteli ki ürünleri ☺️ hemen bakıyorum teşekkür ederim