Seydanur123 Idrar kültürü yaptiran var mi anneler ve idrar kültüründe üreme varsa nasıl bir tedaviye baslandi
Zynp01 Seydanur123 bn yaptırdım bu hafta çok şükür mikroorganizma yok üreme yok. Antibiyotik diye biliyorum tedavisi
SusamsMother Seydanur123 belirtim olmasa da ben 1 ayda bir yaptırıyorum akıntım olduğu için. Bu zamana kadar çıkmadı şükür ama ilkinde doktor ilaç yazmıştı çıkarsa içersin diye toz şase ve antibiyotik yazmıştı diye hatırlıyırum.
Kiwi12 Seydanur123 yeni yaptırdım enfeksiyondan erken doğumu tetikledi isrra aldılar arkasından idrar kültürü alındı persembeye gitcem bakalim
Seydanur123 Zynp01 eger üreme varsa bebege gecebilcegini soyledi doktorum üreme olursa bebegimi alırlar ki 33 haftaljk hamileyim
Seydanur123 SusamsMother onlari kullaniyoeum ama hâlâ enfeksiyonum gecmedi bebegimi erken alırlar mi sizce bir bilginiz var mi eger üreme varsa kültürde
SusamsMother Seydanur123 hiçbir fikrim yok maalesef:( Allah inşallah sağlıkla, zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻
Seydanur123 Kiwi12 benimde yarin çıkcak sonuclarim yarin hastaneye alirlar diye endiseleniyorum eger ureme varsa enfeksyion var zaten onun jlac kullaniyorum suan
Kiwi12 Seydanur123 hastaneye almazlar canım niye alsinlarki ilaç vericekti daha başka yazamıyorum kültürü görmek gerekiyor dedi bana sadece moborol yazabiliyorum şuan dedi kültüründe görmek lazım ona göre bı tedaviye başlayacak dedi kaç haftaliksin ki sen
Kiwi12 Seydanur123 sanmam kuzum ama bilemiyorumda işte bende Perşembe gittiğimde ogrenicem ama bende baştan beri hep var sürekli tekrarlıyor ilaç veriyorlar geçiyor sonra yine tekrar liyor