Zehramsrc Merhaba, 36+2 hamileyim, grip oldum geçmesi için ne önerirsiniz, sadece burnum tıkalı ateşim yok
irva Zehramsrc Bende 3 gün önce yakalandım.Okyanus suyu ile burnumu temizledim sürekli.Limon yedim.Ihlamur veya nane limon içtim günde bir kere.Parol da kullandım gün içinde.Burnum açıldı biraz daha iyiyim hafif öksürüğüm vardı o da geçmek üzere.Boğaz pastili falan kullandım.Sağlam dayandım anlayacağın atlatmak için ve en önemlisi dinlendim.İnsan tedirgin de oluyor bu dönemde acaba virüs mü diye.Burnum ilk gün tıkalıyken koku alamadım korktum ertesi gün kendine geldi temizleyince sürekli.
Sezensu Zehramsrc Bende çok fenayım. Boğazlarım berbat ağrıyor iki gündür halsizlik baş Ağrısı korkumdan test yaptırdım bugün covid mi diye şükür negatif çıktı dinlensem hafifleyecek sanki ama çalışıyorum da dinlenmeye vakit yok. Şimdi uzattım ayaklarımı sıcak limonlu su içiyorum biraz iyi gelir inşallah..
Rahime32 Bende çok kötüydüm 38. Haftadayim atesim sürekli 38 39 cikiyodu bende cok korktum yerimden kalkamadim ama doktorum sprey verdi ondan mi bilmiyorum ama simdi de kaşınıyorum sprey dokundu galiba her yerim yara oldu ya kabardi 😥