Denizsevim O da senin gibi geriliyor. Mümkün olduğunca kendini sakinleştirmek için telkinlerde bulun. Bende trafikte çok sinirlenen biriyim.baktım bebeğime, canımın parçasına zarar veriyorum, kimse ondan daha önemli değil. Daha sakin araba kullanmaya başladım.
hafsa2020 Duygukarabacakk bende 14 haftalığım dün akşamki sancı ağrı çok fenaydı. Gün içinde bi ara eşime stres yaptım onunda etkisi olabilir ama havalara güvenip evde çorapsız terliksiz gezdim biraz boşladım ondan dolayı üşüttüğümü düşünüyorm... hamile kadına soğuk çabuk geçermiş rüzgar yedim sanırım.. daha dikkatli olcm havalar konusında..
deletedmom43 Duygukarabacakk Bak kendi yaşadığım olayı anlatayım. Kalp atışlarını dinlerken bir anda “hııııı” diye ani tepki verdim ve yavrumun kalp atışı o an öyle bir fırladı ki 🙂 Benim o kadarcık verdiğim tepkiden bile korktu kuzum 🙂 o günden sonra sinirlenmeme, tepki vermeme kararı aldım 🙂
Elcnerdgn Canım doğrudur bu dediğin zaman zaman benim icin de aynı oluyor oyüzden ne yapmamız gerekir stresten uzak olmamz lazım bazen elimizden gelmese de mecburuz