Melisay Kızlar merhaba. Ben bu ay 12. Gün yumurtlamamı gördüm . 13. Gün ise çatlamayı gördüm . Bu günleri değerlendir hep. Bugün internette ovulasyon testiyle de hamileliğini öğrenenler varmış . Merak edip yaptım . Fakat sanki yumurtlamam yaklaşmış gibi çıktı . Fakat 6 gün sonra adet olacağım . Tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😞https://imgyukle.com/i/ugvrWU
Meryy600 Melisay hayal kırıklığına uğramamak için adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ediyorum. Bende hep üzülüyordum ama rabbim nasip etti. İnşallah sizede eder en kısa zamanda.
SumayyaColak Melisay Canım benim bildiğim T çizgisi C kadar koyu veya daha koyu olunca gebelik deniliyodu İnşaallah hepimize o çift çizgileri görmek nasıp olur
Melisay Mucizeninannesi2 normal gebelik testiyle çıkar mı bilmiyorum çünkü adetime daha 6 gün var . Bir yandan da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum . Her seferinde tek çizgiyi görünce üzülüyorum…
Raca Bende ovulasyon testi ile öğrendim daha sonra gebelik testi yaptım ondanda pozitif gördüm fakat iki adet günü arasında ikinci kez çift çizgiyi görmen lazım