Esrraaa93 12.haftaya girdim dün doktorum cinsiyetin erkek olduğunu söyledi ve çok emindi Yanilmayi payı var mıdır sizceeee
Sena0111 Esrraaa93 bende 14 haftada öğrendim kesin erkek dedi kız diyince yanılma payı oluyormuş ama erkek denince olmuyormuş hayrlisi yinede canım
132025 Esrraaa93 12haftalıkken arkadaşıma. Erkek dendi pipisine kadar gösterildi 2 hafta sonra kız dendi
ZehraM2 Esrraaa93 bence erkekte de yanılma payı var:)) bana 12 ve 13. Haftada erkek demişlerdi 15 de gayet emin kız dediler 🙈 sonra yine erkek dediler emin olmayarak hala belli değil🤣
Aryaliya Bana 12. Haftamda erkeğe benziyor dedi 16. Haftamda cici bir kız geliyor dedi 2 hafta sonra detaylı var bakalım ne olur 🤣🤣
Esrraaa93 Laylaaaa121212 5. Haftadan beri aşırı bulantım var ssadece ekmek yiyebiliyorum. Bulantısı olana kız derler ama benim doktor pek emindi bakalım hayırlısı 😇
MYstryy Esrraaa93 bugun doktora gittim cnm 13 hafta 1 günlüğüm bizimki bacaklari acikti tam gorecektik elini koydu Ayaklarni kapadi. Doktor bacaklari acik olunca net göruyoruz dedi.
Mirayse1 Esrraaa93 banada 12 de büyük ihitimal erkek dedi bak burası pipi dedi. Ama bet 16da sölicem dedi. 16da kız olduğunu sölemiştim demi dedi 😁