Aaannesi Mirayse1 ne alakası var?Siz müzik dinlemiyo musunuz?Veya cocugunuza hayvan sesleri dinletmiyo musunuz?Sizin de cocugunuz cok aglasa emin olun her yolu denerdiniz,burdan konusmak kolay!
Mirayse1 Aaannesi ne biçim uslup kullanıyorsunuz ben yargılamıyorum bilimsel makaleler böyle diyor diyorum uyarmakta suç oldu artık hem onjmuosnz hem cahil cahil konusuyorsunuz
fosforlukalem 1989-- ben de doğum öncesi almadım. Belki sakin bi bebek olur sorunsuz geçer filan diye. Baktım ki olmuyor aldık getirdik rahat ettik
Aaannesi 1989-- susmayan sürekli ağlayan bi bebeği olsaymıs arkadasın bakalım hangi yollara basvururmus.Basına gelmeden konusmak kolay oluyo😁
busra1708 1989-- akıllı bebek uyutucu diye bi program var onu indirin, orada ninniden tutun da elektrikler süpürgesi,fön, dalga, kuş vs.sesine kadar her şey var ve uzun sürüyor her biri. Deneyin derim 😊
Mirayse1 fosforlukalem ben 4moms almıstım kızıma ama inanınki gereksiz 4 ay yatmadı içinde o yüzden sordum bu sefer daha uygun bir sey almak istiyorum.
Aaannesi Mirayse1 cahil sensin!Once yazdığına bak sanki o konuda uzmansında oyle konusuyosun!Bilmediğin bi sey icin insanları korkutuyosun!Emin ol eğitimimle seni yerle bir ederim!!!
fosforlukalem Mirayse1 joie sansa araştırmalarıma göre 4moms’a en yakın model sallama çeşitleri ve hızları olarak
Mirayse1 Kelebekkk34 simdi siz konuyu baska yere gitiriyorsunuz günlük seslerde sıkıntı yok ki zaten ben özellikle açıp dinletmekten bahsediyorum ki onuda ben sölemiyorm zaten bilimsel makaleler söylüyor.
Misssimsek 1989-- bizde bugün 41 günlük olduk. Ilk zamanlar emerken uyuyordu ama sonradan gaz sorunu bizi mahvetti. Fon makinesi sesiyle sakinlesiyir. Öyle uyutuyirum kucakta. Kucak olmadan emmeden zaten hic mümkün değil uyuması.
Mirayse1 Aaannesi ne diyorsun yaa öff cehalet akıyor resmen kimseyi korkuttum yok bildimi söylüyorum git egonu baska yerde tatmin et dinlemek istemiyorsan sölediklermi yorum yapma ok