Bütün doğum hikayelerini okurken acaba ben ne zaman yazicam diyordum çok şükür bebeğim yanimdayken yazmak bana da nasip oldu.Suan 4. Günümüz ve ben anca yazmaya fırsat buldum.3 4 gündür kasılmalarım bel ağrım ve sık idrara çıkmam çoğalmıştı artık gelsin diye bakiyordum çünkü sicaklarda zor olmaya başlamıştı. 39+ 4 te sabah 6.30 da tuvalete kalktıgımda iç çamaşırima kahverengi akıntı gelmişti silincede peçeteye kan geldi nisan olduğunu anladım ve hastaneye gittik zaten o gün kontrolüm vardı. Doktor dogumhaneye yönlendirdi 2 parmak açıklık vardı beni eve gönderdiler çünkü sancim da yoktu o gün hurma yemeyi çoğalttım sguat çektim ve bana gore en önemlisi kolay doğum olması için zaten hergün çektiğim tesbihleri cektim .Akşamuzeri biraz uyumuşum saat 7 de ayağa kalkmamla suyum geldi ardından sancılarım başladı 9 da 5 dk da bire düşünce hastaneye gittik yatışım yapıldı yarım saat yürüdüm şancı geldikçe otur kalk yaptım ve hala açıkligim 2 cm di nSt ye bağladılar.2 saat kendi sancımi çektim şancı geldikce ıkındım ve sürekli summe sebile yessarahu ve rabbiyesir okudum ben gucumu bağırarak bitirmedim şancı geldikce ıkındım ve kontrol edildiginde ebeler dahil herkes şaşırdı doğum başlamış dediler.Maalesef ıkınma hissim gelmediği için doğum tahtası nda biraz uzun kaldım sancidan çok orda zorlandım diyebilirim ama sonunda güzel kızıma 24: 28 de kavuştum.minigim 3250 gr 51 cm doğdu biraz uzun oldu sanırım hakkınızı helâl edin.Allah bütün hamileleri sağ salim yavrularına kavuştursun ve isteyen herkese nasip etsin🤲