AyseEmre Kızlar aranızda memnun oldugu kullandıgı gunluk ped varmı ? Kaşıntı yapmayan ben alcam ama karar veremedim arastırıyorum ama yinede tedirginlik var 🤦♀️
Uygun AyseEmre Bim’den Alıyorum Scarlet marka. Çok memnunum. 1 Lira 60 kuruş olması da beni ayrıca cezbediyor.😂
tco AyseEmre yillardir piyasadaki butun gunluk pedleri denemis olabilirim😁. Bence en iyisi molped yasemin bahcesi 🤗
-gyns- AyseEmre Gratiste Helen Harper markalı günlük ped vardı.. Hem tek tek poşetli.. Hemde yüzeyi naylon değil, pamuksu.. Deneyebilirsniz..
deletedmom351 Orkid alıyorum ben mor kutu olanı kokulu ama zarar verir mi bilmiyorum ama kokulu olması benim için iyi oluyor akıntı oldukça biraz rahatsız verici koku oluyor onu kapatması lazım.
AyseEmre deletedmom351 pamuksu olanlar zaralı olmuyormus sanırım ben biraz arastırma yaptım ama yine de tedirginlik var tabi kotex ve orkid arasında kalmıs bulunmaktayım🤦♀️🤦♀️
AyseEmre deletedmom43 bende oyle bişey arıyorum iste pamuksu olması lazımmıs onların bir zararı olmuyormus orkid kotex arasında kaldım ☺☺
deletedmom43 AyseEmre Kotexxxx 🙂 Yıllarca Orkid kullandım ama Kotex o kadar rahat ki. Hışırtısı yok, genital bölgeni terletmiyor pamuk olunca, pişik de yapmıyor
deletedmom43 deletedmom351 Canım ben kullandığım zamanlarda naylonumsuydu. Kotex çıkınca ona geçtim, yıllardır Orkid kullanmıyorum 🙂 Değişmiş olabilir, doğrudur 🙂
deletedmom43 [bilinmeyen] Canım kullanmaktan başka çare yok valla. O kadar fazla akıntım var ki. Günlük ped bile yetmiyor, normal ped kullanıyorum, o kadar fena. Kullanmasam günlük 10 çamaşır değiştirmem lazım 🙂
AyseEmre deletedmom43 Bannesi evet canım calısıyorum ki surekli saat bası degistirmek zorunda olurum cok akıntım var kokulu falan degil ama insani rahatsız ediyor o yuzden kullanmak zorundayım 😞😞
AyseEmre [bilinmeyen] bende arastırmalarımda pamuksu olanların zararının olmadıgını gordum afedersin surekli akıntım oluyor ve hergun iç çamaşırı degisiyorum onun yerine ped kullanmak istiyorum
CerenSelvi Doktorunuza danışmadan kullanmayın çünkü çevremde kim kullandıysa enfeksiyon kaptı bilginiz olsun
deletedmom43 CerenSelvi 🙄🙄🙄 Hijyenik pedden mi enfeksiyon kaptılar? Başka bir nedeni vardır belki canım. Belki tuvalet sonrası düzgün temizlenememe durumu filan olmuştur farkında olmadan🙄 Hiç duymamıştım pedden enfeksiyonu
Mlsh CerenSelvi belki duzenli degismemislerdir, belki de baska bir seydendir. Kokulu olanlar vajinanin ph dengesini bozabiliyor bazi kisilerde ( bende olmstu ) Ayrica Uretici firmalari bile en fazla 3 saat diyor diye biliyorum. Yani gunluk ped veya orkid tarzi ped farketmez sik degismek lazim
Nihanozturk deletedmom43 doktorlar gebelikte önermiyor günlük ped kullanımını zaten 4-5 camasır değiştirecek kadar akıntınız varsada doktora bildirmenizde fayda var enfeksiyon olabilir bana doktorum bu şekilde bilgi vermişti ve ben ısrarla günlük ped kullandım nadirde olsa.32.haftada akıntım cok artmıstı idrarımda enfeksiyon cıktı
CerenSelvi deletedmom43 hayır pedden dolayı, hamilelikte de önerilmiyor zaten. Bende de akıntı çok ama hiç kullanmadım. Sürekli çamaşırımı değiştiriyorum.
Deletedmom71 Gerekmedikçe kullanmayın bence. Bakteri ürüyormuş hamilelik döneminde biraz sakıncalı açıkçası. Mümkünse iç çamaşırınızı değiştirin ıslaklık olmasın. Ama mecbursanız sık olmamak şartıyla tabi ki kullanılabilir..