merhaba anneler ve anne adayları. bu benim 3.cü hamileliğim ama ilk defa yaşadığım şeyler.. oğlum 42 haftasında zorlan sezeryan ile oldu 4.350 kiloydu ve hastaneye gitmeden öncesine kadar koltuk vs çekiştirip duruyordum hiç ağrım yoktu. ikinci hamileliğimde kızımda mecburiyetten 38 haftalık sezeryan ile oldu 2.800 kiloydu, çünkü ilki sezeryan diye ondada öyle olması gerekti dedi doktorum bu hamileliğimde çok iyi geçti aynı ilki gibi birşeyim yoktu. şimdi ise 36 haftalık hamileyim doktora gittim bugün tam ni ay önce kontrolüm vardi bebek daha 1.800 kiloydu bugün ise 3.600 olmuş. çok ağrılarım oluyo baştan beri daha.. normalde doktor 27.08.20 sezeryan tarihi koymuştu ama çok ağrılarım olduğu için buğün ciğer geliştirici iğne vursu iki doz yarın gelip yatışını yapıcaksın hastaneye dedi ve tekrardan 2 doz iğne yapıcaklarmış.. merak ettiğim o iğneden kaç saat sonra sezeryana alırlar acaba? doktoruma sordum bi sonraki günü dedi ama sizlerinde tecrübelerinizi merak ediyorum. içim bir başka sabattan berii.. 😔 ya iğneler fayda etmeyip bebeğimi küveze koyarlarsa diye şimdj bu pandemie yüzündende çok korkularım var..
biraz uzun oldu ama hakkınızı helal ediin lütfen 💕