Busbus58
ikili test yaptirmak istemiyorsan yaptırma canım. Sonucta bu testler kesin sonuçlu degil kesin sonuç istiyorsan daha detaylı test yapılması lazım onuda artık tercih eder misin bilmiyorum. Gerci Her ne olursa olsun aldirmayacagini biliyorsan bencede gerek yok. Bende ikili yaptırmadım. Doktorum kendi bakti usgden burun kemiğine, ense kalınlığına ve sorun olmadigini söyledi. Uclu ile dörtlüde yaptırmadım gerek gormedim. Şeker yuklemeside yaptırmadım. Doktorum ailende şeker hastası var mi diye sordu bende yok dedim ozaman boşver dedi. Ben normalde yurtdışından geliyorum suan tr de yaşıyorum ve bu testlerin çoğu yurtdisinda yapılmıyor bile. Tetanoz asisida yapılmıyor bu arada o yüzden onuda yaptırmadım. Yanı o yüzden bu biraz tercih meselesi. esimle ben herseyi araştırarak soruşturarak karar verdik. Artıları eksileri yan yana koyarak karar verdik. Kimse kimsenin yorumuyla hareket etmek zorunda degil herkes kararını kendi vermeli. Kimse kimseyede saldırmaya Hakki yok. Herkes fikrini yazar kisi kendi karar verir. Oglum bu arada doğdu gayette sağlıklı cok şükür ☺️❤️