Happymoon27 Asyaegemenmom demek ki olması gerektiği kilodaymış yoksa illaki söylüyor doktorlar ileri ve geri diye🙂
Happymoon27 Edaaaak iyi ya çok şükür maşallah sizinkinin de kilosu yerinde🥰 benim kanım çok düşük çıkıyo sürekli halsizim ondan pekte iştahım yok
bebegim_28 67380ipek iki gündür eskisi gibi değil kuzum benimkide öğlen bi iki kıpırdadı şimdilik ses seda yok sonradan düzene girer sanırım çok arada hafif tık tık ediyor eskiden rahatsız edecek kadar olurdu mesela
Merve0107 bebegim_28 26 haftaligm benim bebegim de azaldi hareketleri oyle cok sert vurmuyor artk daha yavas hafif
Hazal2020 Happymoon27 yani 1243 gram 29 haftalikken mi olmasi gerekiyormus canim . Her doktor farkli konusuyor bir entresan yani
Happymoon27 Hazal2020 evet öyle söyledi bana ama haftasına göre benimkinden daha yüksek kilosu olanlar var be doktor önde dememiş anlamadım🤷🏻♀️
bebegim_28 Merve0107 demekki bu dönemler normal arada bir ben burdayım dese bile insan rahatlıyor haftaya kontrol var bakalım olmazsa sorarım doktora
Hazal2020 Happymoon27 bana bu zamana kadar doktor kilo bu boy bu dedi hic yorum yapmadi yarin muayene gunum bakalim kilosu boyu kac olmus
T1LS1M Happymoon27 bizim 25 haftada 1 kg geldi 35 cm ölçtük boyunu da.. hareket de çok kıpır kıpır belli saatler uyuyor belli saatler oynuyor hep ayarlı 😁 ama biraz huylu benim dışımda kim dokunursa dokunsun babası da dahil asla oynamıyor 😂
Ozqe94 Kızlar peki alışveriş falan yaptiniz mi bebeğimin odasi hazir ama kıyafet 2 3 takim aldim sizlerde dyrum ne başlasak mi 🤔
Fundai Ozqe94 en büyük alısverısı halletmıssın oda takımını. bende hastane cıkıs setı bır kac takım kıyafet çorap zıbın aldım. oda yapmayacam park yatak var onu kullancam. eylulde alışverişi tamamlarım artık
Yarim_Kilo_Kiyma Happymoon27 Bugün gittik doktora 28+2 deyiz. Boyu 36 cm kilosu da 1150 gram olmuş çok şükür 🐣🐣
Ozqe94 Fundai benim 4 yasinda kizim var kizima yeni oda aldık oğluma onunkini tahsis ettik aslında 🤣 ama kıyafet cok bisey almadım dogum tarihimde belli tam 38 de alacak doktorum geç mi kaldım alsam mı dye bekliyorum bakalım