Sumru Kadriye2411 bebişlerimiz için herşey değer yeter ki sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🙏
Kadriye2411 Sumru amin inşallah tabi ki en önemlisi onlar inşallah sağlıklı kucağımıza alırız sonrada bebişlerimizin gazlarından bahsederiz 😁
Sumru Ezgiakisik Sibel hanımda çok iyi çok tatlı ve naif bir doktor çok beğeniyorum kendisini insanı sakinleştiren bir yapısı var bazen doktorumu özlediğimi hissediyorum 😂
dndrmrve Momster ben esenetepe ye gidiyorum gayet uygun ve doktorumdan da cok memnunum fiyatlarda cok uygun 2750 suan yeni zam olmamis benim subatta olacak o zamana mutlaka zam gelir dediler ama gelebilecek en fazla zam 500 tl olurmus
Momster dndrmrve esentepe vardi evet cokta guzel bir hastane orda hatırladığım ibrahim bey vardi kadin hastaliklari icin gitmistim ben cok memnun kalmistim
Sumru Kadriye2411 😂😂😂 hahah aynen asıl zorluk doğduktan sonra başlayacak uykusuz gecelerden bahsedeniz gazdan bahsedeniz ne güzelmiş uyumak der anarız bugünleri 😂
Miracik20 Sumru normale 3500 sezeryana 4250 dediler canım bende oraya gidiyorum doğumuma 20 gün kaldı
Miracik20 Sumru benim eşimde sendikalı biz sendika indirimini hiç sormadık bu hafta gittiğimde soracağım burda okudum şimdi bana bu yıl için sabit fiyat fiyatlara yılbaşından yılbaşına zam gelir demişlerdi
Miracik20 Sumru canım bugün tanıdığım bir hemşireye sordurdum fiyatlar değişmiş 4000 tl normal 4750 sezeryan olmuş bana değişmeyeceğini söylemişlerdi haftaya gittiğimde muhakkak konuşacağım bu konuyu
Kadriye2411 Miracik20 sendika varsa söyle muhakkak canım muayene ücretlerinde ve tahlillerde de indirim oluyor
Sumru Miracik20 burdan bir arkadaş tanıdığı hemşireye sordurmuş fiyatlar değişmiş canım normal 4000 sezeryan 4750 olmuş 🙄
Miracik20 Kadriye2411 muayene ve tahlillerde indirimi uygulatıyoruz ama doğum fiyatını sorarken hiç aklımıza gelmedi zaten fiyat veren kadında yüzümüze bile bakmadı öyle ayak üstü söyledi detaylı bilgi bile vermedi pazartesi gidince ben detaylı bilgi istiyim en iyisi