alininannesiiiii Rehile ilerleyen zamanlarda gününü tamamlıcak yani şuanda inan kaç haftalık oldu kestiremiyorum doktor ne derse o yani ilk hamileliğim biraz tecrübesizim 🙈
Begm Pelin093 evet yazmıştı ama kullanmadım sadece vitamin içtim folik asit birşey olmadı elhamdulillah 14 haftalik oldu şuan
damla_1 Benim doktorumda bana göre 2 gün önden gidiyor hiç ultrasyona göre demedi bile ilk gittiğim günden beri adet günümü benim dediğim tarihten 2 gün önce olarak hesapladı.bence şuan bile sağlıklıysa geç döllenme olabilir
Pelin093 damla_1 saglikli olup olmadigini bilemiyorum iste suan kalp atisi olmadigi icin 2 hafta sonra belli olur artik zaten öldüyse 2 hafta olmadan lekelenirim sanirim
Aysen1996 Pelin093 canim benim de ultrasona göre 2 hafta geriden geliyor bu yumurtlama zamanı ve döllenme ile alakalı, son adet ile uyumlu olmak zorunda değil için rahat olsun 🤗
Nrye27 Pelin093 hiç canının sıkma geç dölenmistir benimde sizin gibi oldu gecen cuma gittim doktorum geç dölenme olmuş dedi hayirlisiyla herşey yolundadır kesede var kendini strese koyma
Begm Pelin093 rica ederim canım ilaçlar eğer birşey yoksa hep vücuda zarar elinden geldiğince içmemeye bak vitamin birşey yapmıyor düşük tehlikesi olsa zaten derdi iğne vurul diye eğer tehlike yoksa vitamin yut yeterli olur
Pelin093 Begm öylemi dersin icmimi progestani benle hic olumlu bisey konusmadi üstüne adet görmüs olabilirsn dedi sadece düsük olmamasi icin progestan yaz dedi iste
Anneolabilmek Pelin093 7mm sayılır bu da 5+3 eder kese boyuna 30ekleyın ve 7ye bölün haftanız cıkıyor demıstı doktor
Selinbam Pelin093 bu şekile olan yazılarda doktora öyle kızıyorum ki aklınızda bi ton soruyla szi eve göndermiş lütfen aklnızdaki herseyi sormadan eve dönmeyin utanmayn çıkınca hemen ayrılmayn gerekrse hadtaneden en kötüsü evde iç sıkıcı sorularla yalnz kalmak 😑
Pelin093 Selinbam inanin bide özel hastane diger hanileligimdede ona gittim ama soru soramiyodm hep tersliyo
Pelin093 Folikasit18 sadece son adet tarihini biliyorum Folikasit18 sadece son adet tarihimi biliyorm 6 temmuz. Kalp atisini duyarm diye gittim programda 6+1 gün ama baktm daha 4 hafta 4günlük cikti iste.saglikli gebeliksw 2hafta sonra gel o zmn belli olur dedi
ogretmmenanne Folikasit18 ilk gittik 6. Hafta kese var yolk kesesi var. Bebek yok. Üstalik 4+2 veriyor ultrason. Öyle üzüldüm ağladım. Noluyo diye. 2 hafta sonra bebeği de kalp atışını da 8. Haftada gördük. Ve farkı kapatmıştı ultrason da 8 haftalık veriyordu. Acele edip erkenden hastaneye gitmek hep stres yüklemekmiş kendine. Şimdi 11+2 olduk. Şükür sağlıklıyız