Dilek-123 Merhaba anneler☺️ Kabin boy çok yer kaplamayan kullanışlı sağlam Bebek arabası arayışı içindeyim tavsiyeleriniz nelerdir kullanıp memnun kaldığınız var mı acaba 🤗
atay Dilek-123 Ben de travel sistem aldım hatta bugün elime ulaştı katlanır tekerlekleri çıkar çok kolay kurulum taşıma ve sökmesi..
MiniKaya Dilek-123 hamilton x1 aldım aşırı rahat ve kullanışlı kendi ağırlığı 7 kg olması lazım 25 kg taşıma kapasiteli
Nesliyazmaz Maclaren atom aldık. Puset aparatıyla maxi cosi pusetler takılabiliyor. 25 kg a kadar da taşıma kapasitesi var. Arabanın kendiside baya hafif 5.5 kg falandı yanılmıyorsam.
atay Zeyyaleyyy “Prag Travel Sistem Bebek Arabası - Açık Gri - Kraft Baby” https://www.kraftbaby.com/prag-travel-b-arabasi-light-grey Ben çok beğendim açıkçası. Çok fiyat aralığı var çok uçuk fiyatlara da var.. Ama bu hem fiyat açısından biraz daha iyi hem de en azından kraft.. Güvenilir. Bunun bir de neredeyse özellikleri aynı olan sadece amortisörsüz olanı var city diye geçiyor, kendi sitesinde de indirimde. Şayet amortisör çok mühim derseniz, amortisör hareket sırasında fazla sarsılmasını önler, bunu da tercih edebilirsin.. Resim nasıl ekleniyor beceremedim yapabilsem koyacaktım :)