Deryade Kızlar 2. Kez nst ye girdim 40 civarlarında çıktı yine doktorum rahim e baktı ultrasonla 4 cm dedi yani açılmam mı var doktora sormak aklıma gelmedi o sırada 😩😩 açılmayı alttan muayene ile görmüyorlar mı
Ebruaybars Deryade bnm doktorumda ultrasondan bakıp diyor açılma yok diye bnde merak ediyorum alttan kontrol edilmiyor mi diye 35 te gittim en son açılma yok erken doğum riski yok dedi o zmn bnde şaşırmıştım ultrasonda gorunce
Nur1126 Deryade yarım ağzı uzunlupum 4 cm dir 40 mm 4 cm açılman olsa seni bırakmazlardı için rahat olsun
Tgcy Deryade benimde nts de sancı çıktı alttan baktı yumuşama var dedi yarın gene bakılacak 36+3 sıklıkla bakılmasından korkyrm bende . Sizin kaç haftalık tam benim doktorumda doğsada sıkıntı olmaz korkma dedi
Deryade Prensesim2018 ultrasonla baktı ama 1 hafta daha dayanmalı en azından dedi rahatlıkla eve gönderdi beni şüphelenmedim bende hiç 😕
Ebruaybars Deryade bilmiyorum ki canım ya yarın sabah kontrolüm var bı sorayım bakayım ne diyecek doktor amann alttan bakması dan iyidir ultrason da bakması ve acilman var bak ne güzel agrisiz 4 cm olmuşsun bnmde öyle olur insaAllah 🙏
Nur1126 Deryade yanlış yazmışım hep kusura bakma canım yarın banada haber ver merak ettim şimdi 4 cm açıklık baya büyük mesele